Dus u bent op zoek naar een partner voor licht en geluid verhuur?

Amuzic Events ondersteunt u bij al uw wensen omtrent de verhuur van licht en geluid!
Zorgeloos en persoonlijk zijn de speerpunten die wij nastreven bij iedere licht en geluid verhuur opdracht.

De kracht van zorgeloos licht en geluid verhuur.

Al ruim 12 jaar is Amuzic Events actief in de Nederlandse festival en evenementen branche. In de begin dagen lag de focus voornamelijk op het verhuren van DJ licht. Er waren veel DJ’s die zichzelf verkochten voor feesten en partijen. Omdat zij echter niet in het bezit waren van geluidsapparatuur en DJ licht, ontstond er nieuwe markt. Jeroen de Bree zag kansen en startte met de verhuur van licht en geluid onder de naam Amuzic.

Zijn persoonlijke aanpak zorgde al snel voor een stormvloed aan klanten, waaronder veel DJ’s. De spullen werden netjes op tijd op de locaties afgeleverd en aangesloten. Klanten konden op deze manier zorgeloos genieten van hun evenement. Dj’s werkte met de nieuwste apparatuur en hoefde zich enkel bezig te houden met het vermaken van het publiek. In het hele land plaatste Jeroen zijn DJ licht en geluidapparatuur, van Amsterdam tot Zwolle, Tilburg, Utrecht en zelfs Maastricht en Groningen werden niet overgeslagen.

Bent u op zoek naar een zorgeloze oplossing voor licht en geluid?

Wat kunnen we voor u betekenen, we helpen u graag!

Zoveel meer dan alleen licht en geluid verhuur.

Verhuur geluid aan een festival, verhuur geluid voor een evenement of lever een DJ voor een huwelijksfeest. Het lijkt een simpele transactie maar in de praktijk is het zoveel meer dan dat!

Licht en Geluid verhuur festival

Verhuur geluid aan een festival en je wordt onderdeel van een ingewikkelde logistiek proces. Alles moet op uur en tijd verschijnen en er is geen tijd en ruimte voor fouten.

DJ Huwelijksfeest

Vinden mensen je bedrijf op met de zoekterm “DJ huwelijksfeest” dan weet je dat je onderdeel mag uit gaan maken van misschien wel de belangrijkste dag uit hun leven; hun bruiloft.

Licht en Geluid verhuur evenement

Verhuur licht en geluid voor een evenement en je weet dat je moet samenwerken met crew van artiesten, de locatie zelf en andere betrokken partijen.

Kortom, licht en geluid verhuur begint bij een simpele overeenkomst tussen twee partijen,
maar het echte verschil wordt gemaakt tijdens de realisatie van het project.

0
0
1
0

Een licht en geluid huwelijk

Er is geen moment dat meer perfectie vereist dan een bruiloft. Waarom zou je dan voor minder gaan als het aankomt op licht en geluid verhuur?

Amuzic Events kan u helpen aan een perfecte dj voor uw bruiloft, ondersteunt door het leveren van dj licht of verzorgt het volledige licht en geluid op jullie huwelijk. Alleen de perfecte show telt. Met meer dan 12 jaar ervaring als bruiloft DJ, kan Jeroen de Bree u als geen ander adviseren. Omdat elke bruiloft uniek is denken we graag mee om alle onderdelen te laten kloppen en aansluiten op elkaar. Het blijft voor ons niet bij licht en geluid op een huwelijk, we gaan graag een stapje verder. Zo hebben we in het verleden al een podium gebouwd van pallets, bar ombouwen gerealiseerd en complete grasvelden voorzien van bamboe palen met prik verlichting. Als centerpiece van uw feest kunnen we bijvoorbeeld ook speciaal voor u op maat, een DJ booth maken.

Maak uw bruiloft uniek. Voeg iets extra's toe!

Wat mag een DJ voor een bruiloft kosten?

De term bruiloft DJ is vaak een titel die DJ’s zichtzelf geven omdat ze zich enkel focussen op bruiloften of vaak boekingen doen die bruiloft gerelateerd zijn.

Maar je bent in onze ogen niet zomaar een bruiloft DJ. Een DJ voor een bruiloft is misschien wel de meest bepalende persoon op een huwelijksfeest. Het neerzetten van de juiste sfeer en ervoor zorgen dat elke aanwezige een fantastische tijd heeft is een vak op zich. Amuzic Events werkt dan ook enkel met een simpel maar effectief principe; Als ik zelf ga trouwen moet ik deze DJ op mijn bruiloft willen hebben. We zijn erg trots dat we door de jaren een pool hebben gecreëerd met bruiloft DJ’s die voldoen aan dit principe. Als het aankomt op Bruiloft DJ’s geldt wat ons betreft altijd het spreekwoord, goedkoop = duurkoop. Als bruidspaar wil je achteraf geen spijt hebben van je keuze en al helemaal niet het gevoel hebben dat je feest een groter succes had kunnen zijn als je de juiste DJ had gehad. Kosten voor een bruiloft DJ zijn altijd in verhouding met de kwaliteit. Bij Amuzic leveren we enkel bruiloft DJ’s die van uw huwelijksfeest een onvergetelijke avond kunnen maken.