Zorgeloze ondersteuning voor de zakelijke markt! Wat kunnen we voor uw bedrijf betekenen, we helpen u graag!.

Voorkom ergernissen en focus op datgene waar u goed in bent!

Kent u dat? U wilt een presentatie geven maar krijgt het beeld van uw laptop met geen mogelijkheid op het grote scherm. Of u heeft een microfoon nodig en de geluidsinstallatie laat u in de steek. Allemaal ergernissen die u belemmeren bij het verrichten van u dagelijkse werkzaamheden. Om u weer zorgeloos te laten werken hebben wij Amuzic Support in het leven geroepen. Een dienst die u ondersteunt op elk moment dat u gebruik moet maken van audio-/ visuele apparatuur. Wij ontzorgen en ondersteunen u in de voorbereidingen of blijven desgewenst het gehele event aanwezig. Of het nu gaat om aanwezige apparatuur op locatie of specifiek op uw situatie gerichte apparatuur die u (via ons) heeft ingehuurd, met Amuzic Support geeft u zonder zorgen die belangrijke pitch of bent u altijd goed verstaanbaar tijdens een seminar dat u geeft.

Amuzic Support

Hoe gaan we te werk?

Zorgeloos werken heeft voor iedereen een andere inhoud. Daarom hebben wij geen standaard pakketten, maar kijken we samen met u waar behoefte aan is.

U bent tijdens ons eerste gesprek zoveel mogelijk aan het woord. Wij willen u, uw bedrijf en wensen leren kennen en bekijken samen welke materialen er eventueel aanwezig zijn waar mee gewerkt wordt. Als uw wensen kenbaar gemaakt zijn bekijken we samen hoe we deze wensen kunnen vertalen naar de werkelijkheid. Volstaan bijvoorbeeld de huidige middelen of moeten er voor bepaalde situaties materialen worden ingehuurd of aangekocht. Een extra voordeel voor u is dat wij ook beschikken over een grote voorraad materialen die we kunnen inzetten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan boxen en microfoons voor een presentatie, een podium en TV schermen voor een seminar of licht en geluid voor jubilea en andere festiviteiten.